Je bent uitgenodigd
De link geeft toegang tot aanmelden. Daarna gebruik je je eigen gebruikersnaam en wachtwoord.
Open de volledige uitnodigingslink of plak de code. Deel je persoonlijke toegang niet met anderen.
Dit verbergt alleen het scherm. Gebruik uitloggen op een gedeeld apparaat.